1)  Ηλιακός θερμοσίφωνας TITAN HYPERION 160 lt 

 

 

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

 τετραγ. μέτρα συλλεκτική επιφάνεια  2.5 m2 (1 τμχ)

Ιδανικός για καταναλώσεις 4-6 ατόμων.

Κατανάλωση: 4000 Watt Αυτόματος θερμοστάτης.

Ολοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διατίθενται με βάση χαμηλού προφίλ, κεραμοσκεπής ή με οριζόντιο συλλέκτη.

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν άθραυστο κρύσταλλο.

Ένα προϊόν από την CLIMAVESS.

  • Τιμές Χονδρικής σε εμπόρους
  • Ζητήστε Αναλυτικό Τιμοκατάλογο.
  • Ζητούνται αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα.

550.00 euro

 

βρείτε το προιόν στην www.climavess.com

 

 

2)  Ηλιακός θερμοσίφωνας TITAN HYPERION  200 lt

 

 

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Κατανάλωση: 4000 Watt αυτόματος θερμοστάτης.

3 m2 Tετραγ. μέτρα συλλεκτική επιφάνεια 2.20 x 1.50  (2 τμχ)

Ένα προϊόν της  CLIMAVESS. 

Ολοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διατίθενται με βάση χαμηλού προφίλ, κεραμοσκεπής ή με οριζόντιο συλλέκτη.

 

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν άθραυστο κρύσταλλο.

Ιδανικός για μεγάλες  καταναλώσεις 6-8 ατόμων, καθώς και για γυμναστήρια, γήπεδα, κολυμβητήρια, σχολικές μονάδες, κατασκηνώσεις.

Ζητήστε αναλυτικό Τιμοκατάλογο.

  • Τιμές Χονδρικής σε εμπόρους
  •  Ζητούνται αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα

 

680, 00 euro

 

 διάθεση www.climavess.com

 

 

 

3)  Aλάτι για πισίνα συσκευασία 25 kg /τιμή ανά kg 

 

Βρείτε το στην www.climavess.com

 

 

0,32/ euro/kg

 

 διάθεση www.climavess.com

 

 

 

4) XAΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ ΣΕ ΣΑΚΙ 25 ΧΛΓ 1-2mm για πισίνες

 

0,47 euro/kg

 

 

 διάθεση www.climavess.com

 

 

5) ΔΙΧΛΩΡΟ ΚΟΚΚΟΙ 55% (shock) 10 kg

 

 

3,49 euro 

 

Βρείτε το στην www.climavess.com

 

 

6) ΣΚΑΛΑ ΠΙΣΙΝΑΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ 4 ΒΑΘΜ. 500 ΧΙΛ ΠΛΑΤΟΣ

 

Σκάλα πλάτους 500 mm 

 

Κατάληλη για κέντρα αποκατάστασης. Με δυνατότητα προσαρμογής ύψους, εύκολη στην εγκατάσταη. Από ανοξείδωτο ατσάλι AISI - 316, σωλήνα. Ø 43 mm , με πλαστικές, αντιολισθητικές βαθμίδες.

500mm Width Ladder

 

899, 00 euro

 

Διάθεση: www.climavess.com

 

 

 

7)  Μίνι πλαστικό φωτάκι πισίνας 50 W - 12 V ΑΒS

 

 

Κατασκευασμένο από PA κι ABS, μη βιδωτό, bayonet. Εύκολη προσαρμογή. 50 W-12V λάμπα αλογόνου 38º  από αλουμίνιο . Δυνατότητα εφαρμογής χρωματιστών φακών. Δεν απαιτείται μετασχηματιστής. 

56,00 euro 

 

Διάθεση προιόντος. www.climavess.com

 

 

 

8) Καταρράκτης μήκους 90 cm Silkflow  για πισίνες

 

Κατασκευασμένος από ABS, ενάντια στη διάβρση από το νερό. Λειτουγεί με το υπάρχων σύστημα της πισίνας, ή με ξεχωριστή αντλία.

 

199,00 euro

 

διάθεση: www.climavess.com

 

 

  

 

 9)  O νιπτήρας Plisse της  Antonio Lupi

Κατασκευασμένος από  Flumood, ο νιπτήρας μοιάζει σαν  νερό που κυλά σε μάρμαρο 

 

 

Διαθέτει  απαλές στην όψη, παράλληλες γραμμές, οι οποίες εκτείνονται κατά μήκος της επιφάνειάς  του σαν ένα ύφασμα με πτυχώσεις.

Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε  Flumood, ένα στερεό υλικό επιφανειών  κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το οποίο δημιουργήθηκε από την Antonio Lupi, εύκολο στο καθάρισμα και στην αποκατάσταση σε περίπτωση γρατζουνιών ή φθοράς.

Από το ίδιο υλικό κατασκευάζονται νιπτήρες και νεροχύτες κουζίνας. Είναι διαθέσιμο σε απαλό σατινέ φινίρισμα ή σε ανάγλυφη επιφάνεια που μοιάζει με φυσικές πλάκες πέτρας.

Η ιταλική εταιρεία  Antonio Lupi  έχει συνεργαστεί με τον Paolo Ulian για τη δημιουργία του νιπτήρα Plisse.

 

Για περισσότερα επισκεφθείτε την  https://www.antoniolupi.it/en/products

 

 

 10)   Drago - μία εστία τζακιού σε τραπέζι

 

Το Drago είναι ένα σύγχρονο, ευπροσάρμοστο τραπέζι, εξοπλισμένο με τζάκι αιθανόλης που αναπτύσσεται σε οριζόντια  θέση. Είναι εντυπωσιακό για την αλλαγή χρώματος που πλαισιώνει την περιοχή όπου είναι ο καυστήρας. Τα φύλλα πυροπροστασίας από γυαλί  καθορίζουν την περιοχή του τζακιού από το υπόλοιπο τραπέζι που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία του ως  κανονικό τραπέζι.

 

Πρόκειται για ένα ευπροσάρμοστο στοιχείο επίπλωσης που τοποθετείται ιδανικά σε χώρους συγκέντρωσης της οικογένειας , και  αποτελεί τέλεια επιλογή για τη διακόσμηση χώρων χαλάρωσης και ξεκούρασης, σε αίθρια και κήπους.

 

Δείτε περισσότερα για την μοναδική ιδέα τζακιού  εδώ  https://www.antoniolupi.it/en/products/fireplaces/drago

 

 

 

11) Ενα νέο πολυμορφικό  Site για τους τεχνικούς θέρμανσης από την  DANFOSS

 

 

Η Danfoss παρουσιάζει το Installer Hub, έναν νέο ιστότοπο όπου οι εγκαταστάτες θέρμανσης μπορούν να βρουν πληροφορίες και υποστήριξη για τα συστήματα ελέγχου οικιακής θέρμανσης της Danfoss. Εκτός από τη δυνατότητα αναζήτησης των προιόντων της εταιρείας, ο ιστότοπος περιλαμβάνει ενότητες κατάρτισης και διαδικτυακά σεμινάρια, καθώς και παζλ αλλά και σχετικούς διαγωνισμούς για τους εγκαταστάτες για τις ώρες των διαλλειμάτων από την εργασία τους

 

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο για περισσότερα: www.installer.danfoss.com

 

www.heating.danfoss.co.uk

 

 

 

12) Η σειρά MR SLIM της Mitsubishi Electric χρησιμοποιεί ψυκτικό υγρό  R32

 

 

H Mitsubishi Electric παρουσίασε μια νέα σειρά μονάδων κλιματισμού, σχεδιασμένη για να χρησιμοποιεί το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό φρέον R32. Η σειρά περιλαμβάνει δέκα εξωτερικές μονάδες που προσφέρουν μονοφασικές και τριφασικές επιλογές, με απόδοση  από 3,5 έως 14kW. Επιπλεόν, 25 επιμέρους εσωτερικές μονάδες είναι επίσης διαθέσιμες ως κασέτες οροφής, οροφής αεραγωγών και τοίχου. Για επιπλέον ευελιξία στο σχεδιασμό, η σειρά Mr  Slim Power Inverters είναι επίσης διαθέσιμη σε διπλές και τριπλές multi - split μονάδες.

 

www.timeforr32.co.uk/pr4

 

 

 13) Η συσκευή που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας κατά τη διάρκεια τεχνικών εργασιών 

 

 

Η Martindale Electric, κατασκευαστής εξοπλισμού ηλεκτρικών δοκιμών, έχει προσθέσει στις μονάδες  φυσικού αερίου  Baxi  τους ελεγκτές EZ650 EZ650 για να διασφαλίσει ότι τα κυκλώματα μπορούν να απομονωθούν με ασφάλεια πριν πραγματοποιηθεί  οποιαδήποτε εργασία. Τα εργαλεία αυτά προστατεύουν  τους τεχνικούς  των υπηρεσιών αερίου κατά τη διάρκεια εργασιών για την εγκατάσταση και τη συντήρηση του εξοπλισμού θέρμανσης και είναι απαραίτητα για την απόκτηση πιστοποίησης Gas Safe TB118 2018 και για την εξασφάλιση  της βέλτιστης ποιότητας για την ηλεκτρική ασφάλεια.

 

Μάθετε περισσότερα για τα απαραίτητα αυτά εργαλεία  www.martindale-electric.co.uk

 

 

 14) Οι  Foster + Partners κέρδισε το διεθνή διαγωνισμό για την ανακατασκευἠ του  Μουσείου Καλών Τεχνών του Μπιλμπάο

 

 

 Η νικήτρια ανάδοχος εταιρεία  παρουσιάστηκε  από τον πρόεδρο του επαρχιακού συμβουλίου της Bizkaia και το ίδρυμα του Μουσείου Καλών Τεχνών του Μπιλμπάο. Η ανακατασκευή θα μετατρέψει την Plaza Arriaga σε σημείο αναφοράς για το σύνολο του μουσείου. Η Foster + Partners επιλέχθηκε από μια λίστα  έξι συμμετεχόντων και  το έργο τους επιλέχθηκε ομόφωνα από τη κριτική επιτροπή ως “εκείνο που διατηρεί καλύτερα και σέβεται το υφιστάμενο τοπίο, την ανάκτηση των ιστορικών αξιών του μουσείου και το αναδεικνύει  με μια νέα οπτική που αναδύεται μέσα  από τις υπάρχουσες κατασκευές του 1945, του 1970 και του 2001 με στόχο να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του῾῾.  Τεχνολογικά  απόλυτα αναβαθμισμένη ως προς την  εικόνα, οικολογική ως προς τη βιωσιμότητά της, η πρόταση συνδυάζει την αρχιτεκτονική ποιότητα, την ευαισθησία των πόλεων και την κοινωνική ευθύνη για να δημιουργήσει ένα φωτεινό ορόσημο στην ιστορική καρδιά του Μπιλμπάο .

 

 

Via Foster + Partners

 

  

 

15) Φωτιστικά  δρόμου - Louis Poulsen's Collection 2

 

 

Χρήση:  τεχνητός φωτισμός οδών

Εφαρμογές: Δημόσιοι χώροι, ξενοδοχεία, πολιτιστικά κέντρα, εκπαιδευτικά κέντρα, καταστήματα

Χαρακτηριστικά

 Διαφορετικοί τύποι φωτισμού, κατάλληλοι για εξωτερική χρήση

 

4 τύποι φωτιστικών δρόμου από τη νέα συλλογή του Louis Poulsen

 

Kipp

 

Το φωτιστικό  εκπέμπει συμμετρικό φως κατευθυνόμενο προς τα κάτω. Η σχέση μεταξύ της ελαφρώς καμπυλωμένης κορυφής  και της γωνίας του εσωτερικού φωτισμού  εξασφαλίζει μια ευρεία κατανομή φωτός.

 

LP Icon

 

Το φωτιστικό  παρέχει κυρίως άμεσο φωτισμό προς τα κάτω. Φωτίζεται από μέσα και δημιουργεί ένα μαλακό διάχυτο φως προς τα πάνω. Οι τύποι ανακλαστήρα έχουν σχεδιαστεί σε δύο παραλλαγές για να παρέχουν ασύμμετρες ή συμμετρικές κατανομές φωτός.

 

LP Nest

 

Το φωτιστικό αυτό εκπέμπει ένα έμμεσο, απαλό και συμμετρικό φως. Οι αντικατοπτρισμοί  στο εσωτερικό του δημιουργούν ένα ελκυστικό παιχνίδι του φωτός.

 

Toldbod

 

οΤο φως κατευθύνεται 100% προς τα κάτω, ενώ το εσωτερικό του  είναι ματ λευκό βαμμένο  που εκπέμπει ένα μαλακό, διάχυτο, απαλό φως.

 

Για περισσότερα επισκεφθείτε την. https://www.louispoulsen.com/el

 

 

  

 

16) O Honglin Li σχεδιάζει τον ουρανοξύστη «Waste-to-Energy» στο Great Pacific Garbage Patch

 

 

Ο σχεδιαστής Honglin Li δημιούργησε μια πρόταση για έναν ουρανοξύστη παραγωγής ενέργειας από θαλάσσια σκουπίδια  στην περιοχή Great Pacific Garbage Patch. Ονομάστηκε FILTRATION, και στο έργο απονεμήθηκε το  βραβείο Αξιόλογης Μνείας στον διαγωνισμό eVolo Skyscraper 2019. Η αρθρωτή προκατασκευασμένη μονάδα διαθέτει εγκαταστάσεις συλλογής υλικών και εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού για την ανακύκλωση των πλωτών απορριμμάτων και καθαρισμού του θαλάσσιου νερού.

Το Great Pacific Garbage Patch είναι μια τεράστια επιφάνεια από σκουπίδια  στον Βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό που εκτείνεται από τη δυτική ακτή της Βόρειας Αμερικής εώς την Ιαπωνία. Το μέγεθός του εκτιμάται ότι είναι 8,1% του μεγέθους του Ειρηνικού Ωκεανού, το διπλάσιο του μεγέθους του Τέξας και το τριπλάσιο του μεγέθους της Καλιφόρνιας, ενώ το στρώμα των σκουπιδιών είναι κατά μέσο όρο πάχους 100 ποδιών.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Honglin, σε αντίθεση με τις συμβατικές εγκαταστάσεις  ανάκτησης υλικών που βασίζονται κυρίως στη βαρύτητα και χρησιμοποιούν πολλαπλούς μεταφορείς  για την  ταξινόμηση και τη διανομή, ο FILTRATION χρησιμοποιεί θαλασσινό νερό για να αντλεί τα σκουπίδια και το μολυσμένο νερό στην κορυφή του κτιρίου, στη συνέχεια φιλτράρει το νερό και το ανακυκλωμένο υλικό προς τα κάτω.

Ο oυρανοξύστης FILTRATION είναι το όραμα του  Li   για να παράσχει μια βιώσιμη λύση στα πλωτά απόβλητα, καθώς και μια ευκαιρία για τη σωτηρία του περιβάλλοντος και των θαλασσών, και την αναδόμηση της σχέσης μεταξύ της φύσης και του ανθρώπου.

 

 

Eπιμέλεια Αρθρων: Μαρία Δ. Βες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 46 επισκέπτες και κανένα μέλος