1) Σκάλα πισίνας 4 βαθμίδων INOX AISI 304

Στάνταρ μοντέλα σκαλών με χειρολαβές για πισίνα από μπετόν. Χειρολαβές κατασκευασμένες με σωλήνα Ø 43mm από ανοξείδωτο χάλυβα. Σκαλιά  από ανοξείδωτο χάλυβα ή πλαστικό. Ο σχεδιασμός της με ακρίβεια και ασφάλεια εξαλείφει  την πιθανότητα ολίσθησης ή κοπής. Βίδες στερέωσης και γείωση.

Μοντέλο LUXE: Χειρολαβές & σκαλιά από AISI-316.

STANDARD Μοντέλο: Χειρολαβές & σκαλιά AISI-304.

ΠΛΑΣΤΙΚΟ Μοντέλο: χειρολαβές από AISI-304 & πλαστικά σκαλιά.

155,00 euro στην www.climavess.com

 

2) Βαλβίδες  αντεπιστροφής για πισίνες -  Outlets D. 50 mm - 10/cm2

Ονομαστική πίεση: 10 kg / cm2. Συναρμολόγηση μεταξύ φλαντζών. Διατίθεται σε PN / 10 και PN / 16 

Τιμή: 39.00 euro. Διάθεση: www.climavess.com

 

3) ΦΙΛΤΡΟ πισίνας ARCTIC D.950 ΥΨΗΛΟ 2 1/2, διαμέτρου 950mm, συνδέσεις 2 1/2 ", συλλέκτες

· φίλτρο  πολυεστέρα με ίνες γυαλιού, αντιδιαβρωτικές

· Φίλτρο υψηλής απόδοσης με ύψος κλίνης διήθησης 1,2 μ.

· Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 2,5 bar.

· 1 "σύστημα συλλεκτικών βραχιόνων κατασκευασμένο από PP με σχισμές 0,3 mm, ομοιόμορφα κατανεμημένες ώστε να επιτυγχάνεται σωστή κυκλοφορία του νερού.

· Καπάκι φίλτρου D200 mm σε εγχυμένο πλαστικό για μοντέλα διαμέτρου 650, 800 και 950 mm και καπάκι D400 mm για μοντέλα διαμέτρου 1050 και 1200 mm, με βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα AISI-316.

 · Φλάντζες στο EPDM.

 · Εξοπλισμένο με μετρητή πίεσης στο καπάκι του φίλτρου, χειροκίνητο καθαρισμό με νερό και αέρα και απαλλαγή από άμμο D200 mm.

· Βάση φίλτρου από ενισχυμένο PP. 

· Εσωτερικές σωληνώσεις και εξαρτήματα στο PVC. 

· Σύνδεσμοι με σπείρωμα ACME για μοντέλα διαμέτρου 650, 800 και 950 mm. Σύνδεσμοι φλάντζας για μοντέλα διαμέτρου 1050 και 1200 mm. Οι τυπικές συνδέσεις είναι στο μετρικό σύστημα.

· Μέγιστη θερμοκρασία νερού: 50 ºC. 

· παρακαλούμε ενημερώστε εάν η εγκατάσταση χρησιμοποιεί θαλασσινό νερό, αν η πλύση πλύσης γίνεται με αέρα ή με  νερό και εάν η εγκατάσταση είναι εξωτερική.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

· Εσωτερική επικάλυψη βινυλεστέρα ανθεκτικού στο όζον, μέχρι 0,4 ppm σε θερμοκρασία 40ºC.

· Σύστημα πλάκας ακροφυσίου: πλάκα ακροφυσίου από πολυεστέρα ενισχυμένο με υαλοβάμβακα, με ακροφύσια από ΡΡ με σχισμές 0,5 mm, ομοιόμορφα κατανεμημένα με πυκνότητα 60 μονάδων / m2.

· Γυαλί θέασης συμπολυεστέρα Eastar. 

· Φρεάτιο D400 mm σε μοντέλα των 10

1526,00 euro

 Βρείτε το στην www.climavess.com

 

4) υποβρύχια λάμπα πισίνας. αλογόνου για φώτα με φωλιά 300 W 12V PAR 56

 28,00 euro.

Διάθεση: www.climavess.com

 

 

5) Ηλιακός θερ/νας ΤΙΤΑΝ ΗΥPERION 160 lt - ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

 

 τετραγ. μέτρα συλλεκτική επιφάνεια  2.5 m2 (1 τμχ) 

Ιδανικός για καταναλώσεις 4-6 ατόμων.

 Κατανάλωση: 4000 Watt Αυτόματος θερμοστάτης.

 Ολοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διατίθενται με βάση χαμηλού προφίλ, κεραμοσκεπής ή με οριζόντιο συλλέκτη.

 Ολα τα μοντέλα διαθέτουν άθραυστο κρύσταλλο.

Ένα προϊόν από την CLIMAVESS. 

Τιμές Χονδρικής σε εμπόρους

Ζητήστε Αναλυτικό Τιμοκατάλογο.

 Ζητούνται αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα. 


 

485.00 euro Αποκλειστική διάθεση: www.climavess.com

 

6) Ηλιακός θερ/νας TITAN HYPERION 200 lt. - ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

  

Κατανάλωση: 4000 Watt αυτόματος θερμοστάτης.

 3 m2 Tετραγ. μέτρα συλλεκτική επιφάνεια 2.20 x 1.50  (2 τμχ)

Ένα προϊόν της  CLIMAVESS. 

 Ολοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διατίθενται με βάση χαμηλού προφίλ, κεραμοσκεπής ή με οριζόντιο συλλέκτη.

 Ολα τα μοντέλα διαθέτουν άθραυστο κρύσταλλο.

 Ιδανικός για μεγάλες  καταναλώσεις 6-8 ατόμων, καθώς και για γυμναστήρια, γήπεδα, κολυμβητήρια, σχολικές μονάδες, κατασκηνώσεις.

Ζητήστε αναλυτικό Τιμοκατάλογο.

Τιμές Χονδρικής σε εμπόρους 

660.00 euro

Αποκλειστική διάθεση: www.climavess.com

 

7) Σκάλα πισίνας υπερχείλισης με 3 σκαλοπάτια ΑΙSI - 316

 

Ένα νέο χαρακτηριστικό αυτής της σκάλας είναι η μεταβλητή ακτίνα της καμπύλης στο τμήμα λαβής που δίνει μια πιο σύγχρονη και ελκυστική εμφάνιση. Σκαλιά με πλάτος 500 mm και κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN 13451-1 και EN-13451-2. Εύκολη εγκατάσταση. Χειρολαβές Ø 43 mm x 1,5 mm και σκαλιά από AISI-316 με γυαλισμένο φινίρισμα. Με βίδες στερέωσης και γείωση. 

Τιμή: 466.00 euro 

Διάθεση: www.climavess.com

 

8) Σκούπα πισίνας ρομπότ R5

Κομψή και με εξαιρετικό σχεδιασμό, η σκούπα πισίνας R5 αφαιρεί όλες τις βρωμιές από τον πυθμένα της πισίνας και τους τοίχους, χάρη στα έξυπνα ηλεκτρονικά εξαρτήματά της και το αποτελεσματικό σύστημα Gyro που αφαιρεί τις βρωμιές από οποιαδήποτε επιφάνεια. Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική εργονομία, τον ελαφρύ σχεδιασμό και τα φίλτρα που μπορούν να προσεγγιστούν από την κορυφή. Χάρη στα διαφανή καλύμματα της, είναι εύκολο να καταλάβετε πότε τα φίλτρα χρειάζονται καθαρισμό. Λειτουργεί σε κύκλους 2,5 ωρών και διαθέτει ένα πλωτό καλώδιο 16 μέτρων με περιστρεφόμενα μηχανικά και ρυθμιζόμενα στο ύψος ακροφύσια αναρρόφησης για να εξασφαλίσει ότι προσαρμόζεται τέλεια σε οποιαδήποτε πισίνα.

Τιμή: 870.00 euro στην www.climavess.com

 

9) Η Cielo Ceramica αποκλειστικά  στα καταστήματα C.P. Hart στο Ηνωμένο Βασίλειο

 

Η ιταλική κατασκευάστρια εταιρεία ειδών υγιεινής διαθέτει τα προιόντα της στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του γνωστού πολυκαταστήματος C.P Hart 

Ειδικότερα, διαθέτει τις τρεις νέες συλλογές της, Siwa, Ovale και Kyros (φωτό).

Η συλλογή Ovale προσφέρει 16 αποχρώσεις από την παλέτα Terre Di Cielo, με πλαίσιο διαθέσιμο σε Matt Black, Brushed Bronze ή Cemento.

Μάθετε περισσότερα για τα προιόντα εδώ:

https://www.ceramicacielo.it/en

 

 

10) Η Bette παρουσίασε την μοναδικής αισθητικής κυκλική μπανιέρα Silhouette Pond στην διεθνή έκθεση ISH 2019

 

Η γερμανική εταιρεία κατασκευής προϊόντων μπάνιου Bette έκανε τη διαφορά στην έκθεση ISH 2019 της Φρανκφούρτης με τη νέα μπανιέρα BettePond Silhouette. Σχεδιασμένη από τον Dominik Tesseraux, η μπανιέρα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, έχει διάμετρο 150εκ και είναι το ιδανικό μέρος για ησυχία και χαλάρωση από την καθημερινότητα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας.

Η εταιρεία, στην ίδια έκθεση, παρουσίασε επίσης το νέο νιπτήρα BetteCraft, σχεδιασμένος από τους Tesseraux + Partner, που έλαβε το βραβείο Design Plus Award 2019, καθώς και τη νέα συλλογή της με την ονομασία BetteSpace.

Για περισσότερα δέιτε εδώ:

 www.bette.de

 

11) Δρομολογητής κοπής πλακιδίων Master One από την Intermac 

Ο Master One είναι ο νέος δρομολογητής CNC που συνδυάζει την ευρηματικότητα της Intermac με την λειτουργική απλότητα, με στόχο την επίτευξη της αυτοματοποίησης της βιoμηχανικής παραγωγής. Ειδικά σχεδιασμένος για την επεξεργασία φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, καθώς και κεραμικών υλικών, εξοικονομεί χρόνο και αυξάνει την παραγωγικότητα ικανοποιώντας τις απαιτήσεις τόσο των μεγάλων κατασκευαστών όσο και μικρων εργαστηρίων. Ο Master One συνεργάζεται με το Master Loader, ένα ρομποτικό βραχίονα που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να βελτιστοποιήσει τους χρόνους φόρτωσης και εκφόρτωσης στους εργοστασιακούς χώρους, και τις μηχανές με εκτοξευτήρα ύδατος.

Όπως όλες οι μηχανές Master Series της Intermac, ο Master One διατίθεται με τη νέα πλατφόρμα SOPHIA IoT για την παρακολούθηση της παραγωγής, τον εντοπισμό δυσλειτουργιών και την παροχή βοήθειας στους πελάτες, με εργασίες συντήρησης, ανταλλακτικά και προληπτική συντήρηση.

Μάθετε περισσότερα για το προιόν εδώ: 

www.intermac.com

 

 12) Νέο προϊόν: φυσικό πέτρωμα VersaLite Stone

H VersaLite Stone είναι μία εύπλαστή φυσική πέτρα που μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.· Διατίθεται σε επιφάνειες σχιστόλιθου, ψαμμίτη και χαλαζίτη, εἴναι ένα εξαιρειτικά ευέλικτο πέτρωμα, ελαφρύ, με μοναδική προσαρμοστικότητα σε κάθε επιφάνεια, ακόμη και σχεδόν διάφανο, για ντεκόρ με οπίσθιο φωτισμό, σε 24 διαφορετικές αποχρώσεις και υφές. Παράγεται στις στάνταρ διαστάσεις 24 "x48", σε μεγαλύτερες 48 "x 96”, καθώς και σε μεγέθη κατ᾽επιλογήν, για κάθε επιθυμητή εφαρμογή.

 

13) Η BOSCH ενισχύει τη λειτουργικότητα του μπόιλερ GB162

 

Η Bosch Commercial and Industrial έχει προβεί σε μια σειρά από βελτιώσεις στον δημοφιλές λέβητα αερίου GB162, για βελτιωμένη εγκατάσταση, συντήρηση και λειτουργία. Το νέο μπόιλερ της Bosch GB162 διατίθεται σε απόδοση 85kW για μεγαλύτερη ευελιξία.

 Εχουν τοποθετηθεί απαγωγείς υπερπίεσης για ευκολότερη εγκατάσταση σε υπάρχουσες καμινάδες 

Συμβατός με τον λέβητα Control 8000 για απλό χειρισμό, αλλά και τηλεχειρισμό.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού της Bosch, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bosch-commercial.co.uk

 

14) Η LG εγκατέστησε την ThermaV R32 MONOBLOC Air στις αντλίες θερμότητας στο στάδιο WEMBLEY

 Το Wembley Stadium αποτέλεσε το εντυπωσιακό σκηνικό για την πρόσφατη εκδήλωση ανανεώσιμης θέρμανσης της LG, όπου παρουσιάστηκε η προσαρμογή της νέας σειράς Therma V R32 Monobloc στις εγκατεστημένες αντλίες θερμότητας . Πρόκειται για την πρώτη πλήρης σειρά διαθέσιμων αντλιών θερμότητας R32 Monobloc.

 Επιπλέον, η LG ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την Pacifica Group μέσω της οποίας θα διαθέτει τη νέα υπηρεσία επισκευής 0800 που θα εἰναι διαθέσιμη για επαγγελματίες της LG αλλά και για ιδιώτες.

Ανακοίνωσε επίσης την επικείμενη έναρξη του  ΜΜsp, του Πακέτου Υπηρεσιών Μετρητών και Παρακολούθησης, ένα νέο εργαλείο για τις διαδικασίες συντήρησης και διάγνωσης για τους εγκαταστάτες που θα λειτουργεί παράλληλα με το σχέδιο RHI. Το MMSP θα παράσχει υποστηρικτικές πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια που παράγεται και καταναλώνεται.

 partner.lge.com/uk

 

15) Σύστημα οροφής - Radians® - Καμπυλωτά αρθρωτά πάνελ USG Ceilings Plus

 Χρήση

 Σύστημα αρθρωτής οροφής

 Εφαρμογές

 Καταστήματα, εταιρείες, ξενοδοχεία

 Χαρακτηριστικά

 Ακροτελειώματα από μέταλλο και ξύλο, κρυφά συστήματα ανάρτησης και πάνελς για να ταιριάζουν με την οπτική κλίμακα οποιουδήποτε χώρου

Πλάτος πάνελ: 1 'έως 4',

Μήκος πλαισίου: 2 'έως 10'

 

Η συλλογή οροφής Ceilings Plus Radians® από μεταλλικό και ξύλινο σύστημα οροφής συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα και παρέχει βιώσιμα προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Αυτό το υδραυλικό καμπυλωτό ενσωματωμένο σύστημα οροφής που αποτελείται από τετράπλευρα πάνελ, είναι κατασκευασμένο από πλέγμα ιδίου υλικού, επιτρέπει την πρόσβαση στον χώρο από πάνω, ενώ τα συγκροτήματα ελατηρίων στρέψης που είναι τοποθετημένα στις επιφάνειες επιτρέπουν την πλήρη πρόσβαση στο κενό αέρος χωρίς να παραμορφωθούν. 

Πλεονεκτήματα 

Βέλτιστη ακουστική

Ελαφρύ βάρος για εύκολη τοποθέτηση και χειρισμό και μειωμένο βάρος

Πλήρης προσβασιμότητα στα κενά μεταξύ ορόφου και πάνελ

Ενσωμάτωση με κρυφό φωτισμό και άλλα φωτιστικά οροφής

Ποικιλία καμπυλών: κυρτά, κοίλα, κυματιστά και θολωτά πάνελς

Δείτε περισσότερα γι αυτό το καινοτόμο προιόν εδώ: here

 

 

16) Μονωμένα πάνελ - Τεχνολογία Kingspan Insulated Panels 

Χρήση

θερμομόνωση

Εφαρμογές

Αρχιτεκτονική, κατασκευές

 Χαρακτηριστικά

Θερμική μόνωση, αντοχή στη φωτιά, μπορεί να μειώσει το μέγεθος του απαιτούμενου κλιματισμού, μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, Red List free, ενεργειακή απόδοση

Πιστοποίηση

NFPA 285 code compliant, CAN/ULC-S102 compliant, GREENGUARD gold, Red List free, Material Health silver

Εγγύηση

30ετής θερμική εγγύηση

 Η Τεχνολογία QuadCore ™ είναι η επόμενη γενιά αυτοσυνδυασμένου πυρήνα μόνωσης Kingspan με γκρι μικροκυψέλες. Η μόνωση QuadCore ™ έχει τη δυνατότητα να μειώσει το μέγεθος των απαιτούμενων συστημάτων HVAC, και να μειώσει την χρήση ενέργειας και τις εκπομπές άνθρακα.

Αντοχή στη φωτιά

 Για κατοικημένες περιοχές επιρρεπείς στην φωτιά, τα μονωμένα μεταλλικά πλαίσια (IMPs) της Kingspan με Τεχνολογία QuadCore ™ ήταν τα πρώτα πάνελ με μόνωση κλειστού κυκλώματος στον κόσμο που απέκτησαν την πιστοποίηση FM 4882 (το διεθνές ασφαλιστικό πρότυπο FM για ευάλωτες σε φωτιά περιοχές ).

 

 Επιμέλεια Αρθρων: Μαρία Δ. Βες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 22 επισκέπτες και κανένα μέλος