1) Ηλιακός θερμοσίφωνας TITAN HYPERION 120  lt

 

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Κατανάλωση: 4000 Watt αυτόματος θερμοστάτης.

2 Τετραγ. μέτρα συλλεκτική επιφάνεια 1.00 x 2.00  (1 τμχ)

Ιδανικός για  καταναλώσεις 4-5  ατόμων, καθώς και για εξοχικές κατοικίες.

Ολοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διατίθενται με βάση χαμηλού προφίλ, κεραμοσκεπής ή με οριζόντιο συλλέκτη.

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν άθραυστο κρύσταλλο.

  Ένα προϊόν από την CLIMAVESS.

Τιμές χονδρικής σε εμπόρους.

Ζητήστε αναλυτικό Τιμοκατάλογο.

Zητούνται αντιπρόσωποι σε όλη την Ελλάδα.

 425.00 euro

διάθεση: www.climavess.com

 

2) MULTI ACTION 200 gr 3 συστ. 50 kg - τιμή/kg

 3.45 euro

διατίθεται από την www.climavess.com

 

3) PH Plus ΣΤΕΡΕΟ 35 kg - τιμή/kg

2.03 euro

βρείτε το στην www.climavess.com

 

4) Κάλυμμα πισίνας ισοθερμικό Bubble 400 micron - blue black

ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΤΑΝΤΑΡ  ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΟ ΦΥΣΣΑΛΙΔΩΝ

Bubble model 400 micron - blue  black

 15.00 euro

βρείτε το στην www.climavess.com

 

5) Υδραυλικό Solar Kit ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ SOLAR KIT (ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ) SENCON DN20 – DN25 ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ SC3.6

Έτοιμα υδραυλικά κιτ για την σύνδεση των ηλιακών συλλεκτών με το μπόιλερ.

Ηλιακός Σταθμός SenCon DN 20 | FlowCon Max DN 25 με διαφορικό ελεγκτή SC3.6

SenCon DN 20 0.5-15l/min | FlowCon DN 25 5-40 l/min υδραυλικό κιτ με ηλεκτρονικό ελεγκτή SC3.6 για τον αυτοματισμό και τον έλεγχο μεταξύ ηλιακών συλλεκτών και μπόιλερ αποθήκευσης νερού χρήσης σε κεντρικά ηλιακά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας ή εναλλάκτη θερμότητας.

Σύνδεση στην προσαγωγή και στα επιστρεφόμενα

Περιλαμβάνει: μονάδα ελέγχου (διαφορικό θεροστάτη) SC3.6 με 3 αισθητήρια 3 εντολές, κυκλοφορητή κυκλώματος ηλιακών (DN 20) WILO Star-ST 15/6 ECO-3, ρυθμιστή ροής ρευστού 0.5-15 l/min (DN25) WILO Star-ST 25/7-3 με ρυθμιστή ροής ρευστού 5-40 lt/min με παροχόμετρο και βανάκι για πλήρωση-εκκένωση του δικτύου, σφαιρικές βάνες με ενσωματωμένο θερμόμετρο (χρωματισμένο κόκκινο-μπλε) και βαλβίδα αντεπιστροφής στην προσαγωγή και επιστροφή, σωλήνα εξαερισμού (απαερωτής) με χειροκίνητο εξαεριστικό στην προσαγωγή και σετ ασφαλείας με βαλβίδα ασφαλείας 6bar και μανόμετρα 0-6bar, βανάκι για πλήρωση-εκκένωση του δικτύου και παροχή ¾’’, σετ σύνδεσης δοχείου διαστολής και ταχυσύνδεσμο με αντεπίστροφη βαλβίδα και εξάρτημα στήριξης για επίτοιχη τοποθέτηση.

Πάνω/ Κάτω σύνδεση: DN20 ¾’’ Θ | DN25 1’’ Θ

Διαστάσεις Υ x Π: DN 20 564 mm x 293 mm | DN 25 656 mm x 308 mm

Υλικό κατασκευής: Ορείχαλκος Brass

Κέλυφος: Θερμομονωτικό ΕΡΡ σε δύο μέρη για ελαχιστοποίηση της απώλειας θέρμανσης

Μέγιστη πίεση: 6 bar

Θερμοκρασία λειτουργίας: μέχρι 120°C

460,00 euro

διατίθεται από την www.climavess.com

 

6) Σκούπα Ρομπότ Hurricane 3

Nέα σκούπα πισίνας για ιδιωτικές πισίνες η Hurricane 3 απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά από τον πυθμένα, τους τοἰχους και την επιφάνεια της πισίνας εύκολα και γρήγορα χάρις στο ηλεκτρονικό σύτημα ελέγχου Aquasmart και στις αποτελεσματκές κινήσεις της βούρτσας. Τα φίλτρα καθαρίζονται ευκολα χάρις στον εργονομικό σχεδιασμό τους χωρίς να πρέπει να τα απομακρύνετε από την σκούπα. Περιλαμβάνει 18 μέτρα σωλήνα και σύστημα ακροφύσιων για να προσαρμόζεται σε κάθε είδους δεξαμενή. Μπορεί να λειτουργήσει 1/2 εώς 2 ώρες και διαθέτει φωτεινή ένδειξη όταν χρήζει αλλαγής το φίλτρο.

 

βρείτε το στην www.climavess.com

 

7) Σκούπα ρομπότ R5

Με έξοχο εργονομικό σχεδιασμό και σύγχρονο design η σκούπα πισίνας R5 απομακρύνει κάθε βρωμιά από τον πυθμένα και τα τοιχώματα της πισίνας χάρις στα έξυπνα ηλεκτρονικά του συστήματα και το σύστημα Gyro που απομακρύνει τις ακαυθαρσίες στην επιφάνεια του νερού. Εργονομική σχεδίαση, ελαφριά συσκευή, και φίλτρα που μπορείτε να ελέγξετε και να καθαρίσετε από πάνω, ενώ χάρις στα διάφανα καλύμματα μπορείτε να δείτε πότε χρειάζονται αλλαγή. Λειτουργεί εώς και 2 ώρες και περιλαμβάνει 16 μέτρα επιπλέοντα σωλήνα και ακροφύσια που προσαρμόζονται σε κάθε είδους δεξαμενή.

 

870.00 euro

βρείτε το στην www.climavess.com

 

8) Συντριβάνι Polaris WF 180º 

 Δώστε νέα πνοή κι αισθητική στην πισίνα σας προσθέτοντας το συντριβάνι Polaris, και δημιουργήστε ένα πραγματικά εντυπωσιακό σκηνικό στον χώρο αυτό. Mπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα μοντέλο που επιπλέει στο νερό ή σε αυτό που θα προσαρμοστεί σε τοιχείο της πισίνας.

 2400.00 euro

διατίθεται από την www.climavess.com

 

9) H VitrA παρουσιάζει τον νιπτήρα Istanbul vanity

Νέα σχέδια στη συλλογή ειδών υγιεινής και επίπλων μπάνιου σχεδιασμένα από τον Rossgrove

Η σειρά ειδών υγιεινής και επίπλων που πρώτα κυκλοφόρησε στην αγορά το 2014, εμπνέεται από οργανικά σχήματα της φύσης και τη ροή του νερού. Με τον εμπλουτισμό της συλλογής ειδών υγιεινής Ιstanbul, που σχεδιάστηκε από τον Ross Lovegrove, η VitrA εισήγαγε το νέο μοντέλο νιπτήρα Istanbul vanity.

Το νέο μοντἐλο νιπτήρα είναι ρηχό με τις χαρακτηριστικές καμπύλες γωνίες της σειράς Istanbul, και υποστηρίζεται από ένα πλαίσιο χρωμίου.

Οι διαστάσεις του είναι 100 x 600 χιλιοστά.

 

Δείτε περισσότερα εδώ https://vitraglobal.com/istanbul

 

10) Η Croydex επαναλανσάρει τα αξεσουάρ μπάνιου Metlex

Η κατασκευάστρια εταιρεία αξεσουάρ μπάνιου Croydex έχει ξεκινήσει εκ νέου την διάθεση προιόντων για τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές, με το εμπορικό σήμα της Metlex.

Η νέα γκάμα έχει δημιουργηθεί για να παρέχει μια σειρά αξεσουάρ για εμπορικές και δημόσιες χρήσεις, εγκαταστάσεις υγείας και αναψυχής.

Περιλαμβάνει αξεσουάρ τοίχου, αξεσουάρ για ντους, ντουλάπια και καθρέφτες, καθώς και προϊόντα για χώρους υγιεινής, όπως ράγες στήριξης και καθίσματα ντους.

Σύμφωνα με την Croydex, όλα τα προϊόντα μπορούν να εγκατασταθούν εύκολα και γρήγορα, καθώς διαθέτουν μηχανισμό τοποθέτησης X-plate.

Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εγγυήσεις ενός, δύο, τριών ή δώδεκα ετών και υποστηρίζονται από την ιστοσελίδα της Metlex που διαθέτει δεδομένα BIM και τεχνικές πληροφορίες.

 

μπείτε στην ιστοσελίδα https://www.croydex.com/products

 

 

11) Enertech Global LLC: Γεωθερμικές μονάδες

Εταιρεία: Enertech Global LLC

Προϊόν: Ομοαξονικές Μονάδες και Οριζόντιες Μονάδες

Οι προηγούμενες εκδόσεις αυτής της έκδοσης ήταν συμβατές με έναν εναλλάκτη θερμότητας πλάκας στήριξης επειδή παρέχει μια ελαφρύτερη μονάδα με μεγαλύτερη απόδοση. Ωστόσο, οι εναλλάκτες θερμότητας με πλάκες στήριξης δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές ανοιχτού βρόγχου, οπότε η εταιρεία κυκλοφόρησε αυτή την ομοαξονική έκδοση ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των εγκαταστατών και των αντιπροσώπων πώλησης. Όλα τα πάνελ της μονάδας είναι αφαιρούμενα για εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση. Η γεννήτρια νερού επιτρέπει τη συλλογή ελεύθερης αχρησιμοποίητης θερμότητας, η οποία χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του οικιακού νερού. Η λεκάνη αποστράγγισης είναι κατασκευασμένη ανοξείδωτου χάλυβα δεν σκουριάζει και δεν διαβρώνεται και ο αισθητήρας υπερχείλισης συμπυκνωμάτων προστατεύει την μονάδα από την συσσώρευση λυμάτων ύδατος.

Επικοινωνία: www.enertechgeo.com

 

12) Η Titan Products αναβαθμίζει τους έξυπνους αισθητήρες της

Οι έξυπνοι αισθητήρες είναι πλέον εξοπλισμένοι με επιλογές ελέγχου ενεργοποίησης / απενεργοποίησης μέσω ψηφιακής εξόδου (DO), οι οποίοι μπορούν να ενεργοποιηθούν / απενεργοποιηθούν μέσω μιας σειράς μεθόδων που ταιριάζουν σε διάφορους τύπους εφαρμογών.

Η ευελιξία των επιλογών ελέγχου καθιστά τους αισθητήρες την ιδανική επιλογή για περιβάλλοντα γραφείου και σχολικών αιθουσών για να διατηρούνται οι συνθήκες άνεσης, βοηθώντας την παραγωγικότητα και απόδοση των ατόμων.

Οι μέθοδοι ρυθμίζονται μέσω των επικοινωνιών BACnet του έξυπνου αισθητήρα.

Επικοινωνήστε με την Titan Products www.titanproducts.com  για περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

 

13) Η εταιρεία θερμαντήρων νερού Andrews επεκτείνει την ¨πράσινη¨ προσφορά της

Μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι εργολάβοι και οι εγκαταστάτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή χρημάτων μεταξύ £ 100- £ 500 όταν αντικαταστήσουν οποιοδήποτε επώνυμο εμπορικό θερμοσίφωνα μη συμβατό με ErP, με ένα από τα προϊόντα της επόμενης γενιάς ErP της Andrews.

Η προσφορά ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη, ακολουθώντας τη νέα οδηγία ErP, η οποία απαιτεί όλες οι συσκευές αερίου να έχουν εκπομπές NOx κάτω των 56 mg / kWh. Όλα τα προϊόντα θερμαντήρων νερού της Andrews συμμορφώνονται με τους νέους κανόνες, που ωφελούν το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα μπορούν να εγκατασταθούν πολύ πιο εύκολα και περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εξόδων και σύστημα Hydrojet για την μείωση των αποβλήτων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.andrewswaterheaters.co.uk/greener

 

14) POOLBRAVO, το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της επεξεργασίας του νερού της πισίνας

Η EMEC παρουσιάζει την κύρια καινοτομία της μεταξύ των προιόντων πισίνας που διαθέτει: το ολοκληρωμένο σύστημα POOLBRAVO, μια ολοκληρωμένη λύση, που επιτρέπει την άμεση διαχείριση των βασικών παραμέτρων για την επεξεργασία του νερού της πισίνας, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η δοσολογία και η χρήση χημικών.

Εύκολο στη χρήση, πολύ ακριβές, εξαλείφει την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης στην διατήρηση του νερού της πισίνας και μειώνει τη χρήση χημικών ουσιών. Το κομψό κάλυμμα του το καθιστά κατάλληλο για κάθε είδους εγκατάσταση. Εκτός από την προστασία από τυχαία απώλεια υγρού, το POOLBRAVO διατηρεί ταυτόχρονα την καθαρότητα των εσωτερικών εξαρτημάτων και την ακεραιότητά τους.

Οι παράμετροι χημικής μέτρησης που μπορούν να ελεγχθούν περιλαμβάνουν: pH, Redox, χλώριο, υπεροξείδιο του υδρογόνου, όζον, θολότητα, αγωγιμότητα και βρώμιο.

Επιπλέον, η POOL BRAVO ενσωματώνει ένα ψηφιακό σύστημα με πολλαπλές αναγνώσεις LD που δίνει απόλυτο έλεγχο στις δύο προκαθορισμένες παραμέτρους μέτρησης και την υπερβολική δόση χημικών. Πολύ εύκολο στη χρήση, χάρη στην οθόνη LCD και στο κουμπί ρύθμισης ENCODER, μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα μέσω των μενού διαμόρφωσης.

Διαθέτει έγχρωμη λυχνία LED που δίνει τη δυνατότητα γρήγορης σηματοδότησης των ειδικών συνθηκών λειτουργίας ή προειδοποιεί ανάλογα για τυχόν αλλαγές.

Οι μετρητικές αντλίες της σειράς EMEC V ολοκληρώνουν το σύστημα δοσολογίας POOLBRAVO.

Για περισσότερα δείτε εδώ http://www.emecfrance.fr

 

15) Διαμπερές τζάκι αερίου Crave

Το τζάκι Crave είναι η επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας σε προσιτή τιμή. Τα τζάκια αυτού του τύπου Direct Vent διαθέτουν πολλαπλές επιλογές αναβάθμισης που σας επιτρέπουν να ανανεώσετε το στύλ του χώρου σας επενδύοντας στη σύγχρονη πολυτέλεια, από ένα brabd name που είναι # 1 στις προτιμήσεις των κατασκευαστών.

Υπάρχουν 4 μεγέθη, πλήρως προσαρμόσιμα στις επιλογές σας

Πλήρως εξοπλισμένο τηλεχειριστήριο RC300

Τεχνολογία φλόγας από άκρη σε άκρη

Βελτιωμένη ασφάλεια της τεχνολογίας IntelliFire ™ Plus και Direct Vent

Έως και 58.000 BTU

Διατίθεται και σε τεχνολογία προσαρμογής χρώματος του θρυμματισμένου γυαλιού της πρόσοψης, του φωτισμού LED και της αντανακλαστικής επένδυσης.

 

16) Eξωτερικό τζάκι αερίου Palazzo

Το Palazzo είναι ένα νέο είδος υπαίθριου τζακιού με γραμμικό σχέδιο, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι ναυπηγικής για να είναι ανθεκτικό στη σκουριά ακόμη και στις πιο σκληρές συνθήκες. Το αντιανεμικό γυαλί διατηρεί τη φωτιά ζωντανή και ακμαία, ενώ η πρόσοψη Power παρέχει επιπλέον ασφάλεια.

Η πρόσοψη Power κινείται πάνω και κάτω με το πάτημα ενός κουμπιού για να προστατεύσει και να αποτρέψει την εισχώρηση σκουπιδιών

στη εστία.

Πολύχρωμες λυχνίες LED φωτίζουν τα γυάλινα θραυσματα στην επιφάνεια του στρώματος της εστίας, ενώ ανάβουν ακόμη κι όταν το τζάκι είναι σβηστό

Το εσωτερικό από ανοξείδωτο ατσάλι αντανακλά και μεγεθύνει τις φλόγες

Το σύστημα ανάφλεξης IntelliFire ™ ελέγχει απομακρυσμένα την ανάφλεξη και διασφαλίζει την ασφαλή λειτουργία

Δεν απαιτείται καμινάδα ή εξαερισμός, καθιστώντας το τζάκι σας ιδανικό για τον υπαίθριο χώρο σας

Διατίθεται επίσης σε μοντέλο see-through model

Φωτισμός LED

Περιλαμβάνονται επτά χρώματα φωτισμού LED που το καθένα τονίζει με διαφορετικό τρόπο το διαφανές θρυμματισμένο γυαλί. Προτείνεται η χρήση κρυσταλλικού γυαλιού για καλύτερη θέα του φωτισμού.

 

Επιμέλεια Αρθρων: Μαρία Δ. Βες

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 54 επισκέπτες και κανένα μέλος