1) Ηλιακός θερμοσίφωνας TITAN HYPERION  200 lt

 

 

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Κατανάλωση: 4000 Watt αυτόματος θερμοστάτης.

3 m2 Tετραγ. μέτρα συλλεκτική επιφάνεια 2.20 x 1.50  (2 τμχ)

Ένα προϊόν της  CLIMAVESS. 

Ολοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διατίθενται με βάση χαμηλού προφίλ, κεραμοσκεπής ή με οριζόντιο συλλέκτη.

 

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν άθραυστο κρύσταλλο.

Ιδανικός για μεγάλες  καταναλώσεις 6-8 ατόμων, καθώς και για γυμναστήρια, γήπεδα, κολυμβητήρια, σχολικές μονάδες, κατασκηνώσεις.

 

660,00 euro

 

βρείτε το στην www.climavess.com

 

 

 

2) Ηλιακός θερμοσίφωνας TITAN HYPERION  200 lt

 

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΒΑΦΗΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ

Κατανάλωση: 4000 Watt αυτόματος θερμοστάτης.

3 m2 Tετραγ. μέτρα συλλεκτική επιφάνεια 2.20 x 1.50  (2 τμχ)

Ένα προϊόν της  CLIMAVESS. 

Ολοι οι ηλιακοί θερμοσίφωνες διατίθενται με βάση χαμηλού προφίλ, κεραμοσκεπής ή με οριζόντιο συλλέκτη.

 

Ολα τα μοντέλα διαθέτουν άθραυστο κρύσταλλο.

Ιδανικός για μεγάλες  καταναλώσεις 6-8 ατόμων, καθώς και για γυμναστήρια, γήπεδα, κολυμβητήρια, σχολικές μονάδες, κατασκηνώσεις.

 

 

425,00 euro

 

διάθεση  www.climavess.com

 

 

 

3) Yποβρύχια φώτα για πισίνες μπετόν 300 W & 12 V.

Υποβρύχια φώτα για πισίνες από μπετόν  με Ιnox πρόσοψη ή fiberglass

 

τιμή  στην. www.climavess.com76.00 euro

 

 

 

4) Σκάλα πισίνας με 3 σκαλοπάτια 

 

Σκάλες με χειρολαβές για πισίνα από μπετόν. Χειρολαβές κατασκευασμένες από σωλήνα Ø 43 από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα σκαλάκια είναι  από ανοξείδωτο χάλυβα ή πλαστικό.  Σχεδιασμός ακριβείας για ασφάλεια και αποφυγή ολίσθησης. - Μοντέλο LUXE: Χειρολαβές & σκαλάκια από AISI-316. - STANDARD Μοντέλο: Χειρολαβές & σκαλάκιαAISI-304. - ΠΛΑΣΤΙΚΟ Μοντέλο: χειρολαβές από AISI-304 & σκαλάκια από  PP + FV.

 

 

 

171.00 euro

 

διάθεση   www.climavess.com

 

 

 

 

5) Καταρράκτης Κύκνος AISI-316 Stainless Steel 

 

644,00 euro

 

βρείτε το στην. www.climavess.com

 

 

6) Φίλτρο διατομικής γης 24 FT 2 - 11.000 l/h Ø 600 Outlet 1 1/2"

CLARITY D.E. filter

 

11.000 l/h Ø 600 Outlet 1 1/2" Mod. DE-24

 

Φίλτρα καθαρότητας διατομικής  γης που κατασκευάζονται από πολυεστέρα και υαλοβάμβακα. Εξοπλισμένο με

 

μανόμετρο, εξαέρωση αέρα και βαλβίδα πολλαπλής πλευράς. Δεν περιλαμβάνεται η διατοματική φόρτιση. Ταχύτητα διήθησης

 

: 4,9 m3 / h / m2. 

 

 

βρείτε το προιόν στην  www.climavess.com.  828.00. euro

 

 

 

7) ΦΙΛΤΡΟ ΜILLENNIUΜ TOP D.480 1 1/2" ΣΥΝΔΕΣΗ

 

MILLENNIUM filter

Top filter Ø 480 - 9.000 l/h outlet 1 1/2"

 

Φίλτρα κατασκευασμένα με χύτευση με εμφυσημένα φύλλα με βιδωτή λαβή, πολλαπλή βαλβίδα, μανόμετρο και χειροκίνητο εξαερισμό για καθαρισμό με νερό.

 

 

Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 2 kg / cm2.

 

 

 

διάθεση. www.climavess.com     232.00 euro

 

 

 

8)  Η BAL παρουσιάζει τα ειδικά  χαλάκια  για προβληματικά δάπεδα

 

 

Η εταιρεία  BAL (Building Adhesives Ltd) έχει δημιουργήσει μια σειρά λύσεων για προβληματικά δάπεδα, τη Flexbone 2Easy και τη FlexboneVAried.

Πρόκειται για  συστήματα πλωτής επίστρωσης, όπου δεν απαιτείται κόλλα κι έτσι λύνεται το πρόβλημα ανισόπεδων δαπέδων ή χώρων με προβληματική επίστρωση  πλακιδίων, εύκολα κι αποτελεσματικά.

 

Για περισσότερα δείτε εδώ. https://www.bal-adhesives.com/tilers-home/products/

 

 

  

 

9) Η Alusplash παρουσιάζει  τη συλλογή πάνελ  τοίχου Elegance

 

Πάνελ τοίχου για κουζίνα και  μπάνιο

 

Με την επέκταση της γκάμας των χρωμάτων της, η Alusplash λανσάρει τη συλλογή Elegance με   επικάλυψη  αλουμινίου.

Η συλλογή Elegance διατίθεται σε 10 χρώματα: μπλε , φωτεινό λαδί, σκούρο καφέ, λευκό του πάγου , Latte, θαλασσί, πετρόλ, ασημί και τη ζεστή απόχρωση του γκρί.

 

Τα πάνελ Alusplash διατίθενται επίσης σε διάφορα παστέλ χρώματα και σε τρία μεγέθη: 800 x 600, 800 x 900 και 3050 x 545 mm με πάχος 4 mm.

 

Δείτε περισσότερα εδώ. http://alusplash.com/global/en/color-selection

 

 

 

 

10)  Οι 3 πιο hot τάσεις για το  μπάνιο για το 2019

 

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο σύχρονες τάσεις για την κατασκευή και διακόσμηση του μπάνιου για τη χρονιά που μόλις μπήκε

 

Ολα στο φως

 

Πλέον δεν χρειάζεται να κρύβετε τα σιφώνια, σωληνάκια, βίδες, και άλλα μεταλλικά χρηστικά στοιχεία του μπάνιου, καθώς οι εταιρείες επανασχεδιάζουν τα λειτουργικά αυτά μέρη με γνώμονα την καλαισθησία, χρησιμοποιώντας υλικά που προσδίδουν πολυτέλεια, με καμπύλες και λαμπερά χρώματα που δένουν με το ντεκόρ και τα υπόλοιπα είδη υγιεινής κι έπιπλα, έτσι ώστε να μπορούν να εκτίθενται. 

 

 

  

Το ψυχρό σκυρόδεμα σε έναν διαφορετικό ρόλο

 

Πάντα είχαμε το ψυχρό σκυρόδεμα στο μυαλό μας σαν κάτι που χρησίμευε για την τοιχοποιία ή για τους εξωτερικούς χώρους  μιας οικίας. Πλέον αυτό το γκρι υλικό κτισίματος, εφαρμόζεται στον χώρο του μπάνιου, προσδίδοντας μια αίσθηση θαλπωρης που  δένει με τα υπόλοιπα στοιχεία του λουτρού σας χαρίζοντας καθαρές γραμμές που παντρεύονται αρμονικά  με τις γραμμές των υπόλοιπων χρηστικών σντικειμένων του χώρου.

 

 

 

Εργα Τέχνης στο μπάνιο σας

 

Οι καλές τέχνες εισβάλλουν στον αυτό χώρο, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας κι εκλεπτυσμού. Το να προσθέσει κανείς έργα τέχνης στο μπάνιο, υπερβαίνει τα εσκαμμένα χαρίζοντας υψηλής ποιότητας ομορφιά και καλαισθησία στον χώρο αυτό χωρίς να αφαιρεί τίποτε από την αξία των υπόλοιπων αντικειμένων.

 

 

11) The Weidt Group: Εργαλείο Μοντελοποίησης

 

Εταιρεία: Weidt Group

Προϊόν: Net Energy Optimizer (NEO®) Tool - Εργαλείο βελτιστοποίησης ενεργείας (NEO®)

 

Το προϊόν αυτό κυκλοφόρησε ως πλατφόρμα λογισμικού (SaaS), και πρόκειται για μία έκδοση του εργαλείου ενεργειακής μοντελοποίησης της εταιρείας. Επιτρέπει στους κατασκευαστές και μηχανικούς να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο τα επικυρωμένα αποτελέσματα για εκατοντάδες  επιλογές ενεργειακής απόδοσης που με τη σειρά τους βοηθούν τους πελάτες να λαμβάνουν ταχύτερες και πιο ενημερωμένες λύσεις  για την κατασκευή και συντήρηση κτιρίων υψηλότερης απόδοσης.

Για περισσότερα δείτε εδώ:  www.theweidtgroup.com

 

 

 

12) Flir Systems Inc .: Συστήματα για την ανίχνευση  κι επαλήθευση προβλημάτων καλωδίωσης σε κτίρια 

Εταιρία: Flir Systems Inc.

Προϊόν: FLIR RT50

Συστήματα για την ανίχνευση,  επαλήθευση και  αντιμετώπιση προβλημάτων λειτουργίας τριφασικών  κυκλωμάτων  σε οικιστικά και εμπορικά κτίρια. Ενα προϊόν εξαιρειτκά ασφαλές, έμπιστο και εργονομικό. Μπορεί γρήγορα να εντοπίσει προβλήματα  καλωδίωσης και να προτείνει τη σωστή καλωδίωση.

Επικοινωνία: www.flir.com

 

 

 

13) Νέα σειρά σωμάτων θέρμανσης από την  Stelrad LST

Τα καλοριφέρ χαμηλής επιφάνειας (LST) τοποθετούνται όλο και περισσότερο σε  κτίρια που χρησιμοποιούνται από ευάλωτα άτομα - κυρίως νέους ή ηλικιωμένους - όπου απαιτείται ασφαλής θερμότητα. Ο κορυφαίος προμηθευτής θερμαντικών σωμάτων LST στη Βρετανία, Stelrad, κυκλοφόρησε πρόσφατα δύο νέα μοντέλα στην ήδη μεγάλη γκάμα της, προσθέτοντας έναν LST Standard Deco και έναν  LST iPlus Deco σχεδιασμό - δημιουργώντας πιο καλαίσθητα περιβλήματα για τα θερμαντικά σώματα.

 

Δείτε εδώ περισσότερα  www.stelrad.com

 

 

 

 

14) Η Vaisala παρουσιάζει τους νέους αισθητήρες υγρασίας της σειράς HMD60

 

Οι αισθητήρες είναι εξίσου αξιόπιστοι όπως και πριν, με μεγαλύτερη ακρίβεια και νέα χαρακτηριστικά όπως ο υπολογισμός της υγρασίας και του επιπέδου δροσισμού.

Τα δύο νέα μοντέλα μετρούν την υγρασία και τη θερμοκρασία (HMD62) και υπάρχει επίσης ένα μοντέλο μέτρησης μόνο της θερμοκρασίας (TMD62).

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.vaisala.com/en/products/instruments-sensors-and-other-measurement-devices/instruments-industrial-measurements/hmd60-70?utm_medium=referral&utm_source=ACR&utm_campaign=&utm_content=NewHMD60

 

 

 

15)  Συστήματα κατασκευής πισίνας από την RPI

 

 

Η παγκοσμίως γνωστή εταιρεία παράγει και αναπτύσσει τεχνικές κατασκευής πισίνας παρέχοντας πλήρεις, προσαρμοσμένες ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του πελάτη και γρήγορες λύσεις.

 

Με νέες ιδέες και διαδικασίες για την κατασκευή καλύτερων συστημάτων πισίνας, σε τύπους  Infinity, Overflow και Miroir, η RPI επιτρέπει την κατασκευή πισίνων σε λίγες μόνο  ημέρες και προσαρμόζεται στη επιλογές του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

 

 Επισκεφθείτε την σελίδα της εταιρείας http://grouprpi.com/en/

 

 

 

 

16) Οι αρχιτέκτονες Zaha Hadid Architects και A_Lab  θα σχεδιάσουν τους σταθμούς μετρό στο Όσλο

 

Οι αρχιτέκτονες  της εταιρείας Zaha Hadid και της A_Lab με έδρα το Όσλο, κέρδισαν διαγωνισμό για το σχεδιασμό δύο από τους έξι σταθμούς της νέας γραμμής μετρό Fornebubanen στο Όσλο. Και οι δύο θα συνεργαστούν για να  δημιουργήσουν  τους σταθμούς Fornbuporten και Fornebu Senter.

 

Η προγραμματισμένη γραμμή μετρό Fornebubanen των 8 χιλιομέτρων θα δημιουγηθεί σε υπόγεια σήραγγα που θα συνδέει το σταθμό στο κέντρο της πόλης του Όσλο με το Fornebu Senter στη χερσόνησο Fornebu. Αυτό θα βοηθήσει στην εξυπηρέτηση μιας κοινότητας 6.000 νοικοκυριών η οποία αναπτύσσεται σε μια τοποθεσία παλιού αερολιμένα στη χερσόνησο.

 

Ο σχεδιασμός του σταθμού Fornebu Senter αντλεί έμπνευση από τα τοπία της Νορβηγίας, έχοντας διάφορους κοινόχρηστους χώρους, όπως πλατείες με σημεία συνάντησης για τους κατοίκους που θα επικοινωνουν άμεσα με τις εισόδους του υπόγειου σταθμού μετρό.

 

Οι κατασκευαστικές εργασίες στη γραμμή του μετρό προγραμματίζεται να ξεκινήσουν το 2020, ενώ η ολοκλήρωση αναμένεται το 2025.

 

 

Επιμέλεια Αρθρων: Μαρία Δ. Βες

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος