Η CLIMAVESS  διατηρεί το δικαίωμα επιλογής του μέσου αποστολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένο τρόπο ή μέσο αποστολής, αυτό προϋποθέτει επικοινωνία με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας.

*Για αντικείμενα μεγάλου βάρους και όγκου  που δεν χωράνε σε ασανσέρ ή είναι αναγκαστική η μεταφορά τους από σκάλες, η παράδοση θα γίνεται επί πεζοδρομίου. Για παραδόσεις σε όροφο μέσω σκάλας και μόνο κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρείας μας , θα υπάρχει έξτρα χρέωση.

**Για αντικείμενα μεγάλου βάρους και όγκου για την υπόλοιπη Ελλάδα εάν απαιτείται έξτρα χρέωση θα υπάρχει σχετική ενημέρωση από το αντίστοιχο τμήμα πωλήσεων.

Εάν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο θα πρέπει να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας. Η χρέωση για παραδόσεις Σάββατο επιβαρύνονται με 10 ευρώ πλέον του κόστους αποστολής.

Για παραδόσεις από Δευτέρα έως Παρασκευή προκαθορισμένες ώρες (διάστημα 3 ωρών), δεν υπάρχει έξτρα χρέωση.

Σε ορισμένες δύσβατες ή απομακρυσμένες περιοχές είναι πιθανόν να απαιτείται έξτρα χρέωση για παράδοση στον τελικό προορισμό. Θα υπάρχει σχετική ενημέρωση από το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τρόπους και το κόστος  κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Όροι Χρήσης - Προστασία Δεδομένων - Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το υλικό του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της CLIMAVESS και διατίθεται στους επισκέπτες μόνο για προσωπική χρήση.

Κάθε αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, περιεχομένων της CLIMAVESS χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια, δεν επιτρέπεται.

Σε αντίθετη περίπτωση, επέρχεται καταλογισμός ευθυνών σύμφωνα με τον Ν. 2121/93 και τους κανόνες διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Όλα τα κείμενα, γραφικά, εικόνες που παρουσιάζονται σε οποιοδήποτε τμήμα της CLIMAVESS αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού τους.

Σε περιπτώσεις κατά τις οποίες χρήστες παραβιάζουν πνευματική ιδιοκτησία άλλων η CLIMAVESS ενδέχεται να τερματίζει – και να διαγράφει πληροφορίες χρηστών.

H CLIMAVESS έχει το δικαίωμα να αποσύρει, διαγράψει ή τροποποιήσει οποτεδήποτε, οποιεσδήποτε πληροφορίες. Το site της CLIMAVESS  έχει σχεδιαστεί με σκοπό

να αποτελέσει πηγή πληροφοριών στους χρήστες του διαδικτύου χωρίς καμία χρέωση, πέραν των εκάστοτε ισχυόντων τελών τηλεπικοινωνίας και σύνδεσης.

Η CLIMAVESS δηλώνει ότι τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες δεν παραχωρούνται σε κανέναν άλλον εκτός εταιρείας.

Τα στοιχεία αυτά ζητούνται για συμμετοχή χρηστών σε ορισμένες υπηρεσίες του site για στατιστικούς λόγους.

Ο χρήστης ανά πάσα στιγμή το επιθυμεί μπορεί να ζητήσει την διαγραφή των στοιχείων του από τα αρχεία μας.

H CLIMAVESS δε φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο δικτυακών τόπων τρίτων στους οποίους είναι πιθανό να οδηγούν συνδέσεις που περιλαμβάνονται στo Site της.

HCLIMAVESS δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση του site ή και των στοιχείων που περιέχονται σ΄ αυτόν. H CLIMAVESS

θεωρεί ότι οι χρήστες του, έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 58 επισκέπτες και κανένα μέλος