Η θαλπωρή του ξύλου που καίει αναβιώνει μέσα από τις ξυλόσομπες, τα παραδοσιακά τζάκια από μαντέμι ή πυρότουβλο, οι εστίες καλοριφέρ έχουν κατασκευαστεί για να εξοικονομούν ενέργεια για τη θέρμανση του σπιτιού, τα μπάρμπεκιου έχουν σχεδιαστεί για να ζήσετε στην ύπαιθρο το άρωμα και τη γεύση των φαγητών στα κάρβουνα...
Στείλτε μας τα  άρθρα, τα βίντεο, τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας  στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΙΔΗ ΤΖΑΚΙΩΝ & ΕΣΤΙΩΝ

 

Η θαλπωρή του ξύλου που καίει αναβιώνει μέσα από τις ξυλόσομπες. Είναι η σύγχρονη πρόταση που συνδυάζει την αισθητική και την υψηλή τεχνολογία.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ

Τα παραδοσιακά τζάκια από μαντέμι ή πυρότουβλο χαρίζουν την ευχαρίστηση των παλαιών αναμνήσεων, τη θαλπωρή και την όμορφη θέα της φωτιάς μέσα στο σπίτι. Για μία ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας σε όλο το σπίτι.

ΦΟΥΡΝΟΙ για οικιακή χρήση

Οι φούρνο με ξύλα σας βοηθούν να ανακαλύψετε τη γεύση του  ψωμιού, της πίτσας και των ψητών που…ίσως είχατε ξεχάσει. Οι μικρές διαστάσεις τους σας επιτρέπουν την εγκατάσταση με διάφορα φινιρίσματα, ακόμη και κοντά στο τζάκι, σε οποιονδήποτε χώρο, κουζίνες, μπαλκόνια, κήπου ή επαγγελματικούς χώρους.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

 

Οι νέες σειρές που κυκλοφορούν στο εμπόριο  έχουν μελετηθεί βασιζόμενες σε πολλαπλές απαιτήσεις όπως:

  • Μεγάλη απόδοση
  • Μικρή κατανάλωση
  • Εργοστασιακός αεροθάλαμος ζεστού αέρα
  • Ενσωματωμένο βεντιλατέρ
  • Θάλαμος καύσης
  • Ή samot πυρότουβλο. 
  •  

ΕΝΘΕΤΕΣ ΕΣΤΙΕΣ

Τα ένθετα τζάκια έχουν μελετηθεί για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της πελατείας που επιθυμεί να ανακαινίσει ή και να αποκαταστήσει τα ήδη υπάρχοντα τζάκια.

ΕΣΤΙΕΣ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ

Οι εστίες καλοριφέρ έχουν κατασκευαστεί για να εξοικονομούν ενέργεια για τη θέρμανση του σπιτιού και την παραγωγή ζεστού νερού. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και η εμφάνισή τους είναι ίδια με εκείνη ενός συνηθισμένου τζακιού κάτι που του επιτρέπει να τοποθετηθεί σε κάθε χώρο.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ 

Τα μπάρμπεκιου έχουν σχεδιαστεί για να ζήσετε στην ύπαιθρο το άρωμα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 21 επισκέπτες και κανένα μέλος