Η CLIMAVESS  σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί.

- Α. Καταναλωτικό δάνειο σε συνεργασία με την Πειραιώς Factoring Α.Ε.
Μπορείτε να αγοράστε και να πληρώσετε έως και σε 60 μηνιαίες δόσεις με πρώτη δόση έως και 8 μήνες μετά. Η αποπληρωμή των δόσεων μπορεί να γίνεται σε οποιοδήποτε από τα υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, σε όλα τα υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ σε όλη τη χώρα, καθώς και στο κατάστημα της  CLIMAVESS.

- Β. Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της CLIMAVESS. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας και να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 210 42 09 766 ή στο 2410 622579 

1.Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος


2.Τράπεζα Πειραιώς

-  Γ. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

H CLIMAVESS σας δίνει τις παρακάτω δυνατότητες αποπληρωμής χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, Mastercard ή Visa οποιασδήποτε τράπεζας.** Οι κάρτες που δεν αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα δεν είναι συμβεβλημένες με το σύστημα άτοκων δόσεων, γίνεται εφάπαξ χρέωση (χωρίς δόσεις).
Δε γίνονται δεκτές κάρτες: Αmerican Express & Diners.

Οι μέγιστες άτοκες δόσεις που παρέχονται σε κάθε περίπτωση ποικίλουν ανάλογα το είδος του προϊόντος που έχετε επιλέξει, αναγράφονται δε στην περιγραφή του και υπολογίζονται αυτόματα σε κάθε παραγγελία.

H CLIMAVESS δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών.

* H CLIMAVESS  δεν αποδέχεται χρεώσεις πιστωτικών καρτών που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό καθώς και καρτούχους με μη Ελληνικό ονοματεπώνυμο ανεξάρτητα αν η πιστωτική τους κάρτα έχει εκδοθεί στην Ελλάδα η το εξωτερικό.

- Δ. Με τηλεφωνική χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας και να μας δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Εμείς εισερχόμαστε στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της Τράπεζας και με απόλυτη ασφάλεια πραγματοποιούμε τη συναλλαγή για λογαριασμό σας.

H CLIMAVESS δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά του αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως πιστωτικών καρτών.

Ισχύει το ίδιο σύστημα δόσεων όπως και στην on-line χρέωση πιστωτικής κάρτας.

- Ζ. Με επιταγή.

Για τις εταιρίες και τους πελάτες χονδρικής, υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης με επιταγή, κατόπιν συνεννοήσεως με το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας μας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Δευτέρα εώς Παρασκευή : 09:00 − 20:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 0030 210 42 09 766 & 0030 2410 622 579

e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Φαξ : 0030 210 42 09 766 & 0030 2410 622 579


* Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους και τους τρόπους πληρωμής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής  τρόπους:

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Tμήμα Πωλήσεων στέλνοντας ένα Ε- mail για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά: στο 210 42 09 766 &  2410 622 579, ή μέσω fax στο : 210 42 09 766 & 2410 622 579.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 17 επισκέπτες και κανένα μέλος